Személyes beszámoló Ágitól

About

Minden a szüléssel kezdődött...

 

Minden a szüléssel kezdődött. Császármetszéssel hoztam világra a fiam. Ennek közel 2 éve. A műtét után elfertőzödött a seb, és az elméleti gyógyulást követően 6 héttel még cérnadarabot szedtek ki belőlem. Azt hittem, hogy letudtam ezt az egész tortúrát. Aztán továbbra is éreztem valamilyen puklit a jobb oldalamon a hasamban. Több nőgyógyásznak is mutattam, nem találtak semmit. Gondoltam, akkor normális, hogy az a valami ott van. Aztán fél év múlva elkezdődött valami iszonyatos tortúra. Csalánkiütések lepték el a testem, ami minden napos volt. A kórházi kivizsgálás a refluxot nevezte ki bűnösnek, pedig éreztem, hogy ennek semmi köze az egészhez. Folyamatosan romlott az állapotom. Már alig bírtam enni, mert mindentől kijött a kiütés. Teljesen tönkrementem ebbe az egész bizonytalan folyamatban testileg és lelkileg is. Az orvosok nem találtak semmi. Természetgyógyász vizsgálaton pedig csomó ételallergiát és bélgyulladást diagnosztizáltak. Én pedig csak azt éreztem, hogy  ez mind csak következmény, valami belülről mérgez, de nem tudtam, hogy mi.

 

Egy barátom mesélte, hogy őt Ayurvédával gyógyították meg a gyomorfekélyből. Mindig is érdekelt az Ayurvéda. Ezért amikor láttam, hogy Kriszta nyit egy Ayurvédikus központot, ráadásul itt Szentendrén, nagyon megörültem. Azonnal felhívtam Krisztát, és elmeséltem neki, hogy épp min megyek keresztül és hogy nagyon szeretnék menni tisztító kúrára és hogy tud-e rajtam segíteni.

Krisztát egyébként több éve ismerem, hozzá jártam jógázni, és a JógaTérben ismertem meg a párom, aki a gyermek apukája :)  Szóval, a bizalom adott volt, illetve az, hogy nagyon ki akartam jönni a pusztító testi állapotomból.

 

Iszonyatosan vártam, hogy elkezdődjenek a kezelések.

Borzasztó testi, lelki és szellemi állapotban érkeztem a Suryába az első megbeszélésre. Sachin, a terapeutám, már a legelején elmondta, hogy mi és hol a baj. Ő volt az első, aki kimondta azt, amit éreztem. Elmondta, hogy egy blokk van jobb oldalon a hasamban, és hogy az egész problémának ez a valódi oka. Pedig már el is feledkeztem a pukliról. Ezen kívül Sachin és Kriszta is biztatott, hogy meg fogok gyógyulni. És nekik elhittem.

 

Elkezdődtek a kezelések, és Sachin minden alkalommal masszírozta azt a bizonyos puklit. A pukli egyre kisebb lett. Én mégis türelmetlen voltam. Már nagyon jól akartam lenni. Ezért arra gondoltam, hogy abbahagyom a kezeléseket.

Majd a 6. alkalom után 2 héttel, egy szép szombat délután távozott belőlem valami nem a testembe való organizmus. Nem tudom, mi volt az. De egy kb 2 cm-es véres, nyálkás gömb.

 

Ezután felhívtam Krisztát, hogy találkozzunk. Beültünk egy teára, és elmeséltem, hogy mi történt. Azt is elmondtam neki, hogy pont most akartam félbehagyni a kúrát. Habár a történtek után úgy éreztem, folytatnom kell. Végül megbeszéltük, hogy folytatom. Azóta egy kezelésen voltam. És Kriszta és Sachin folyamatosan támogatott a kezelések ideje alatt. Mindig kaptam egy ölelést, egy jó szót, biztatást.

 

A változás egyelőre annyi, hogy sokkal könnyebbnek és egészségesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. A bőröm sokkal szebb. A puklinak nyoma sincs. És a legfontosabb: visszakaptam a hitem. Újrahiszek a testemben, a gyógyulásban, és hogy van kiút minden nehéz időszakból.

 

Az emésztésem azonban még gyógyulásra vár, de úgy gondolom, hogy ez a terület is hamarosan megoldódik, hiszen a méregforrás távozott belőlem.

 

Hálás vagyok a segítségért, az őszinteségért, a támogatásért Krisztának és Sachin-nak.