A Shiro Abhyanga a fej, a nyak és az arc melegolajos masszázsa

A Shiro Abhyanga a fej, a nyak és az arc melegolajos masszázsa

40 perc 7.000 Ft

A kezelés első része egy intenzív, meleg olajjal végzett fejmasszázs. Ezután következik a homlok, a nyak, a vállöv és az arc gyógyolajos masszázsa.

A masszázsok után egy gyógynövényes gőzfürdő következik, melynek célja, hogy az olaj által már felpuhított, fellazított méreglerakódások a gőzölés által folyékonnyá válva a béltraktus felé haladva kiválasztódnak, eltávoznak a szervezetből.
A kezeléssorán a gyógyolaj összetevői által kitisztulnak a nyaktól felfelé eső szervekben, és a bőrben található méreganyagok.

Jótékony hatásai:

    •    Megelőzi és gyógyítja a fejfájást
    •    Megállítja a hajhullást
    •    Lassítja a haj korai őszülését
    •    Serkenti a hajnövekedést
    •    Selymessé, csillogossá varázsolja a hajat
    •    Segít a stresszoldásban
    •    Segít az egészséges alvásban

 

"Profi csapat,varázslatos légkör!Semmi más nem tudott segíteni eddig az alvás problémáimon úgy,mint itt a shirodara!Csak ajánlani tudom mindenkinek!!" Marianna

Nem tudtam mi fog történni, és eleinte furcsállottam az egészet, és kérdeztem magamtól, mi értelme annak, hogy az ember homlokára folyamatosan olajat folyatnak. A kezelés megkezdése után röviddel azonban azt éreztem, hogy nyugalom járja át a testem. A tudatom megnyugodott, olyasmi érzés volt mint amikor az ember meditál, de sokkal egyszerűbb volt benne maradni a meditatív állapotban. Az fizikai érzés olyan volt mintha nem a homlokomat hanem közvetlenül az agyamat mosná az olaj. Egy idő után kicsit elveszítettem a testiség érzését, és ha Ajay nem ér hozzám akkor a külvilágtól teljesen el tudtam szakadni. Összességében egy nagyon békés a kezelés teljes időtartamára szoló nyugalmi állapotot éltem át."  László