Ajándékutalvány - Tetszőleges összeggel feltölthető ajándékutalvány

Ajándékutalvány - Tetszőleges összeggel feltölthető ajándékutalvány

Tetszőleges összeggel feltölthető ajándékutalvány.

Nincs ötleted mit ajándékozz Kedvesednek, Szeretteidnek? Jön a Karácsony és tanácstalan vagy mivel lepd meg a párod, édesanyád, testvéred, barátaidat, vagy akár a kamaszodó lányod? Szeretnél kevesebbet rohangálni, dugóban állni, parkolni az ajándékvásárlás idején?

Szeretnénk egy jó ajándék tippet adni, ami garantáltan örömöt fog okozni minden megajándékozottnak. Ez egy masszázsra szóló ajándékkártya – ajándékutalvány vásárlási lehetőség, amit több, mint 10 féle masszázs közül választhatsz ki. Az ajándékkártyát megveheted konkrét masszázs fajtára, vagy értékre, melyet Te határozhatsz meg.

Ez egy olyan ajándék, aminek biztosan mindenki örül.

Surya Ayurvédikus masszázs ajándékkártyánkkal a megajándékozottnak nincs más dolga, mint bejelentkezni hozzánk az ajándékkártyán meghatározott masszázsra és élveznie a kényeztető kezelést.

Az ajándékkártya a vásárlástól számított 2 hónapig használható fel.

A vásárlásához vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlapon, vagy látogass meg minket személyesen.

Az ajándékkártya az űrlapon online is megrendelhető, ahol a kitöltés után egy visszaigazoló emailt küldünk, amire átutalásos fizetéssel lehet indítani a rendelést. Az ajándékkártyát postán küldjük, de személyesen is átvehető készpénzes fizetéssel is.

Postai küldés esetén kérünk add meg kinek címezzük az ajándékkártyát és hova postázzuk, illetve milyen értékkel és/vagy milyen masszázzsal töltsük fel.